Nieuwe editie van Cpost magazine staat online: december 2011

Cpost december 2011 online magazine curacao

De nieuwe editie van Cpost magazine staat online: december 2011. In deze Cpost toont Monique Harbers je haar Curaçaogevoel met een fraaie serie foto’s, geeft Monique Rosalina je een rondleiding langs de houten huizen op Curaçao, ga je met Bea Moedt naar de imiddels afgebroken kermis op Coney Island, kun je kiezen voor een ruig potje rugby op het strand of gezellig partijtje domino onder de boom, ruil je van man met Elodie Heloise, vaar je mee met de droom van het jonge Curaçaos talent Nick Mezas en doe je je boodschappen met Daniëlle Schrijvers op Bonaire.

Wil je liever wat van de Curaçaose kerstsfeer proeven? Dan vertelt Pien Ackermans in dichtvorm je graag over haar kerstgevoelens, mijmer je mee met Susanne over de lichtjes in de duisternis en laat Memento Vivi zien hoe je deze kerst of oudjaar viert in een prachtige outfit met feestelijke sieraden.

Met trots stellen stelt het Cpost-team je aan twee nieuwe leden voor: Aroena en Aruna. Shakti-Aroena Lakhi is medeoprichter en voorzitter van Huntu Kòrsou. In deze editie vertelt ze over over een bijzonder project: Reskate Agrikultura. Aruna Jhagru woont sinds augustus met haar vriend op Curaçao en werkt als redacteur bij Versgeperst.com. Voor Cpost onderzoekt ze wat nu typisch Curaçao is.

En mocht je, na zoveel onderwerpen niet meer weten waar te beginnen, dan is er de Curaçao App door Crapps die je op effectieve wijze heel Curaçao toont.

Lees nu de December-2011-editie van online magazine Cpost

je kunt niet meer reageren.