Ontboezemingen op Curaçao in 7, 9 en 10 juni 2012 in Teatro Luna Blou

ONTBOEZEMINGEN borstkanker op Curacao “Ontboezemingen” is al twee jaar lang een groot succes in Nederland. Het humoristische drama-stuk, gespeeld door vijf topactrices, Aukje van Ginneken, Dominque van Vliet, Adrienne Kleiweg, Diana Dobbelman en Leyla Cimen, gaat over vrouwen met borstkanker. Het is een professioneel en fantastisch gespeelde productie, die naast het verzorgen van een amusante avond ook informatie geeft over het ervaren van de ziekte borstkanker door vijf verschillende karakters.  

Op 7, 9 en 10 juni 2012 wordt het theaterstuk Ontboezemingen opgevoerd op Curaçao in Teatro Luna Blou. Het is de hoofdact binnen het Festival Feminino.

Kaartjes zijn te koop bij Luna Blou, Albert Heijn, Botica Dominguito, Botica Otrobanda, Sinta Ros en Prinses Wilhelminafonds.

De tot standkoming van dit initiatief is mogelijk dankzij ontzettend veel sponsors en free publicity op dit eiland.

Hierop volgend zal het stuk o.l.v. Roland Colastica en Laura Quast in oktober 2012 in het Papiaments op de planken worden gezet. Met het doel om het taboe over borstkanker te doorkbreken en het belang van preventie meer onder de aandacht te brengen.

je kunt niet meer reageren.