informatie over magazine Cpost uit Curacao

seu informatie oogstfeest
fotografie voorzijde Cpost editie april 2009 © Bea Moedt

Cpost | Curacao op haar best was een online magazine of elektronisch tijdschrift met verrassende foto’s, kleurrijke verhalen, positieve informatie en interessante weetjes over Curacao voor alle Nederlandslezende Curacaoliefhebbers. Van oktober 2006 tot juni 2012 werd het samengesteld door een enthousiast team van Curacaose professionals. Gratis zonder betaalde advertenties. Iedereen die bijdroeg aan Cpost, werkte belangeloos mee.

Wil jij ook genieten van het beste van Curacao?
Dan is online magazine Cpost echt iets voor jou! Cpost is gratis. Het kleurrijke online magazine verschijnt elke drie maanden. De oude edities van magazine Cpost zijn te lezen op www.cpost.nl

Geschiedenis van Cpost
In eerste instantie was Cpost een brief voor de klanten van Webwinkel books.an om hen op de te hoogte brengen van de nieuwe producten op books.an. Al snel groeide Cpost uit in een online magazine vol met verrassende foto’s, kleurrijke verhalen, positieve informatie en interessante weetjes over Curacao voor alle Nederlandslezende Curacaoliefhebbers.

Blog van Cpost over Curacao
Naast het driemaandelijkse magazine hield Cpost ook een blog over Curacao en een Curacao Facebookpagina bij.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de berichten op de blog van Cpost? ‘Like’ de Facebookpagina van Cpost en praat mee over de leuke dingen van Curacao.

Cpost was een uitgave van Memento Vivi _ uitgeverij in samenwerking met auteur Elodie Heloise.