Het Curaçaogevoel van Joyce Goverde | Informatie | pagina 4b van 23 | Juni 2012

Het Curaçaogevoel van Joyce Goverde

Bijna dertig jaar oud, creatief, enthousiast en reisverslaafd. Dat is Joyce Goverde. Als marketing en communicatie manager voor een reisorganisatie vaak ‘on the road’ in het buitenland. Daarnaast heeft ze bijzondere herinneringen aan avontuurlijke reizen in Azië, Zuid-Afrika en Amerika.

Januari 2012. Om de koude temperaturen in Nederland te ontvluchten, besloot ze samen met haar zus het eiland Curaçao te ontdekken. Vooral eigenlijk voor de zon en de stranden… Curaçao heeft echter zoveel meer dan dat.
Het mooiste aan Curaçao vindt Joyce de beleving van vrijheid, wanneer ze Willemstad verlaat en op avontuur gaat met de auto. De adembenemende strandjes, het bijzondere kerkje bij Willibrordus, Hofi Pastor en de eettentjes waar ze geniet van lokale lekkernijen, zijn enkele schatten die ze onderweg tegen kwam. Deze zie je dan ook vooral terug in haar foto’s.

 Fotografie en beeldbewerking zijn altijd al haar hobby geweest. Joyce gebruikt zowel een Nikon D50 als een Iphone 4 en ze experimenteert er graag op los. Ze gebruikt verschillende creatieve filters om de foto’s een authentiek gevoel mee te geven.

Oog voor detail. Dat vindt ze belangrijk. Ze ziet vaak kleine dingen die andere mensen soms heel snel voorbij lopen. Stilstaan, genieten van het NU. Openstaan voor alles om haar heen. Bewust zijn van de omgeving. Even goed de tijd nemen om echt rond te kijken. Dat levert haar persoonlijk de mooiste plaatjes op.

Leave a Reply