Laatste editie van magazine Cpost | Post uit Curaçao | pagina 2 van 23 | april • mei • juni 2012

Allerlaatste editie van magazine Cpost | Post uit Curaçao

Cpost is zes jaar lang tot stand gekomen dankzij een grote groep Curaçaoliefhebbers. Allen werkten op vrijwillige basis en belangeloos mee om elke keer weer – eerst zes keer en later vier keer per jaar – een editie online te zetten vol kleurrijke foto’s, leuke weetjes en positieve nieuwtjes. Enkel met het doel om Curaçao in een positief daglicht te plaatsen. Ik bedoel met deze groep niet alleen de personen die direct deel uitmaakten van het Cpost-team, maar ook de vele abonnees en lezers van Cpost. Zij zijn zeer belangrijk geweest voor het voortbestaan van Cpost. De reacties die vanaf de eerste editie binnen kwamen, waren hartverwarmend en stimulerend om elke keer weer vol enthousiasme een nieuwe editie te maken. Het is zeer prettig om te ervaren dat meer mensen hetzelfde doel hebben en daar tijd en energie in willen steken.

Waarom komt er dan een eind aan een goedlopend project als Cpost? Het is moeilijk om dat onder woorden te brengen. De laatste zes jaar heb ik veel gewerkt aan Cpost, shirts&words, webwinkel books.an en Mi Beibi, om enkele projecten te noemen. Ik ben op het punt aangekomen dat ik het rustiger aan wil doen. Even geen ‘verplichtingen’ meer.

Uiteraard wil ik iedereen graag bedanken maar één persoon ben ik bijzonder dankbaar: mijn ‘Cpostmaatje’ Elodie. Zij was er vanaf de eerste ‘brief’ bij. Met haar steun en inzet was ze mijn belangrijkste motivator. Vol verwachting kijk ik uit naar het verschijnen van haar verhalenbundel Woestijnzand.

Ik wens je veel kijk- en leesplezier met deze allerlaatste Cpost, dat zoals altijd is samengesteld met veel bewondering voor Curaçao en haar bewoners.

Irèn Nooren // Memento Vivi _ grafisch ontwerpbureau

9 comments to Laatste editie van magazine Cpost | Post uit Curaçao | pagina 2 van 23 | april • mei • juni 2012

 • Tropicasa

  Beste Irèn Nooren, en alle anderen,

  Jammer dat Cpost gaat stoppen. Het zal geen gemakkelijke keuze zijn geweest. Maar op tijd terug kunnen schakelen dwingt respect af. Wie weet gaat ooit weer kriebelen.
  Bedankt voor de Cpost.

  Groet,
  K.R.
  Tropicasa Curacao.

 • Theo

  Iren, zoals al eerder gezegd jammer maar alle begrip. Het was leuk om een tijd lang met columns aan Cpost meegewerkt te hebben. Veel succes met je nieuwe uitdagingen die ongetwijfeld na die periode van rust weer zullen komen!

 • Dini.

  Weer genoten van de (helaas laatste) C-Post. Jammer dat je (jullie) stoppen. Er komt vasr iets nieuws, nu tijd om rustig nieuwe plannen te maken! Succes en dank voor het genieten van verhalen en prachtige foto’s. Dini.

 • Max

  partir, c’est mourir un peu… afscheid nemen van Cpost is ook een klein beetje sterven. Cpost hield je band met Curaçao warm, voedde je herinneringen.
  Zonder Cpost sterft ook deze band verder af, net als wij, ouderen die onze jeugd op het eiland hebben doorgebracht. Het gaf een warme band en de doosjes waar al die herinneringen in opgeborgen waren, gingen ineens weer open. Oh ja, zo was het ook al weer. Was dat helemaal vergeten.

  Het lezen van de verhalen en het bekijken van de foto’s in Cpost gaf het zelfde effect, net als je na 35 jaar uit het vliegtuig stapt op Hato en ineens weer geuren ruikt waarvan je het bestaan allang was vergeten. Gut ja, die typische geuren.

 • Dick V.

  Voor alle Cpost medewerkers….

  Heel jammer dat jullie gaan stoppen … Ja, aan een begin zit ook een eind, zo is dat nu eenmaal…

  Heel veel dank voor de uurtjes lees- en kijkplezier… Heb spijtig genoeg te kort hiervan kunnen

  genieten …. Maar er is hier een gezegde dat luidt… “Zeg nooit..nooit”… Dus wie weet …

  Meer kan ik niet zeggen… Misschien zien we Cpost ooit terug… Nogmaals veel dank voor het vele

  werk door jullie verricht..

  Groeten uit het verre Nederland ….

  Dick..

 • Alfons Grim

  verdomd jammer, dat jullie (moeten) stoppen. alle begrip. stuurde jullie magazin altijd door naar relaties elders in de wereld. all the best . AG

 • Edna Rooda

  Beste Redactie,

  Wat ontzettend jammer dat jullie gaan stoppen. Ik als in Nederland wonende Yu di Korsou heb heel veel aan C-Post. Het was altijd mijn warme lijntje naar nos dushi Korsou. Ik kom wel ieder jaar op vakantie maar door de C-Post was ik ook tussendoor nog even op het eiland.
  Is er echt helemaal niemand die dit over kan nemen?
  Kennen jullie Caroline Castendijk; zij woont nu 2 jaar op het eiland en fotografeert professioneel en ik weet dat zij een enorm organisatietalent is. Kijk eens op http://www.carolinecastendijk.com
  Bedankt voor alle mooie edities van C-Post en veel moois voor de toekomst.
  Ayo

 • Fam Van Duijn

  Hallo Cpost redactie,

  wat jammer dat jullie gaan stoppen! Een hele leuke magazine met veel interessante onderwerpen over ons geliefde Curacao.

  Alle goeds vanuit Oldenzaal.
  Fam van Duijn

 • Fam Dekker

  Hartelijk dank voor de fijne lees uurtjes.Wij missen het nu al.

  Fam Dekker