4 thoughts on “Eten en Curaçao: dit moet jij zeker proberen!

 1. Louisa C.

  Zelf ben ik geboren op Curaçao en heb ik er tot mijn 10e levensjaar gewoond. Ik ga er ieder jaar nog naartoe op vakantie en dan kijk ik echt uit naar de lokale lekkernijen. Dat wat hierboven genoemd is, dekt mijns inziens de lading goed. Uiteraard heeft Curaçao veel meer lekkers te bieden, maar dit mag inderdaad niet ontbreken in zo’n overzicht, goed gedaan!

  Reply
 2. Ilona Waaijerman

  Ik ga binnenkort naar Curaçao voor een vakantie en ben me dus vast wat aan het verdiepen in de cultuur. Ook wil ik graag meer weten over de lokale keuken. De gerechten hierboven zeggen mij echt helemaal niets. Toch noteer ik het wel even, want ik ben zeker benieuwd hoe het smaakt. Als ik het op Curaçao ergens tegenkom, ga ik het zeker bestellen!

  Reply
 3. Ineke Telman

  Net terug van een vakantie op Curaçao. Baalde eerst dat ik dit artikel niet voor mijn vakantie onder ogen had gezien, maar gelukkig heb ik alles geprobeerd wat hierboven beschreven wordt. Ik kan volledig beamen dat deze gerecht echt typisch voor Curaçao zijn. Je kunt ze nagenoeg overal eten. Ga je ook naar Curaçao op vakantie? Dan raad ik je zeker aan om dit te proberen. Het is namelijk echt verrukkelijk!

  Reply
 4. Fatima E. Author

  Ik ben zelf van Curaçaose afkomst en ik kan beamen dat dit inderdaad lekkernijen zijn die bij ons ontzettend populair zijn. Het is zeker een aanrader om eens te proberen als je er bent. Ik kan zelf ook niet wachten tot ik weer Johnny Cakes kan eten. Helaas duurt dat nog wel even, want ik wacht tot corona weer wat is afgenomen alvorens ik weer een tripje naar Curaçao maak. Ben toch iets te bang om besmet te raken met het virus

  Reply

Post Comment