4 thoughts on “Wat kun je allemaal doen op Curaçao?

 1. Ben van Gelder

  Willemstad staat bij mij echt met stip op nummer één. Het barst er van de historie en ik ben verliefd geworden op alle gekleurde huisjes die er staan. Ook de drijvende markt is een fantastische ervaring om mee te maken. Aan het einde van de drijvende markt heb je overigens ook nog een overdekte markt, ook zeker de moeite waard!

  Reply
 2. Steven S.

  Ik wilde altijd al eens een bezoekje brengen aan een onbewoond eiland en op Curaçao is deze droom eindelijk werkelijkheid geworden. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het is een vrij prijzig tripje maar dit moet je zeker doen wanneer je naar Curaçao gaat!

  Reply
 3. Patricia Hulst

  Toffe tips waar ik zeker aan heb gehad! Met name het duiken en het snorkelen zijn aanraders. Het water is er echt super helder, waardoor je alle zeedieren op grote afstand al kunt zien. Ook het onbewoonde eiland is hartstikke gaaf!

  Reply
 4. Mathilde V.

  Ik vertrek binnenkort voor een half jaar naar Curaçao. Ga hier aan het werk, maar wil uiteraard ook het nodige van het eiland zien. Bedankt dan ook voor de tips uit het bovenstaande artikel. Ik weet nu een aantal dingen die ik zeker ga doen als ik op Curaçao bent. Ik heb alleen nog maar meer zin gekregen in mijn reis!

  Reply

Post Comment